Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Personale

Madjydens personale er til for at servicere dig som kunde

I Madjyden lægger vi derfor vægt på at producere og levere mad af høj kvalitet. Madjydens personale er fagligt kompetente på alle niveauer. Madjydens produktionspersonale er hovedsagelig uddannet inden for ernæringsområdet.

Vi har ansat husassistenter, ernæringsassistenter, køkkenledere og økonomaer. Det samlede produktionspersonale i Madjyden er fagprofessionelle, og følger udviklingen på ernæringsområdet for at tilegne sig den nyeste viden om mad.

Madjyden har en administrativ medarbejder, som varetager din bestilling samt afregning. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at henvende dig til Jette Morsing på telefon nummer 99 60 36 18. 

Madjydens chaufførteam består af 5 chauffører, som hver uge leverer mad ud til plejecentre og hjemmeboende borgere. Chaufførteamet står for god service, de leverer din mad med et smil og giver gerne et venligt ord med på vejen.

Er du kunde og bor i eget hjem vil chaufføren altid være behjælpelig med vejledning om bestilling og levering.

 

Billede af maskine og medarbejder der pakker mad ind

Madjyden
Brandlundparken
Brandlundvej 1
7330 Brande
Tlf. 9960 3618

Madjyden
Frisenborgparken
Frisenborgparken 26
7430 Ikast
Tlf. 9960 3618