Find en af kommunens andre hjemmesider

Flere af Ikast-Brande Kommunes institutioner og afdelinger har egen hjemmeside. Du kan finde dem her ved først at vælge emne og derefter vælge den hjemmeside, du vil gå til.

Gå ind på den valgte hjemmeside

Døgnforplejning

Velkommen til Madjyden

Madjyden, producerer og leverer de måltider som borgere på plejecentrene i Ikast-Brande Kommune bliver tilbudt i døgnforplejningen.

Når du flytter ind på et plejecenter tilbydes du døgnforplejning fra Madjyden. Ved indflytning hjælper plejepersonalet dig med afklaring af, hvad dit behov er i forhold til døgnkostforplejning. Du har mulighed for at bestille forplejning til hele døgnet eller blot dele af døgnforplejningen jf. kvalitetsstandarden.

Du har endvidere mulighed for at bestille gæstermenuer. Det vil plejepersonalet informerer dig om og hjælpe dig med at bestille, når du får brug for det.

Døgnforplejningen bliver produceret ud fra anbefalingerne i Den Nationale kosthåndbog samt "Anbefalingerne af dansk institutionskost". Det betyder, at hovedparten af det tilbud, der leveres, er produceret ud fra anbefalinger til kost til ældre på plejecentre.

Der er mulighed for levering af specielle diæter samt andet tilbud, der matcher dit individuelle behov jf. kvalitetsstandarden for døgnforplejning. 

 

Madjyden
Brandlundparken
Brandlundvej 1
7330 Brande
Tlf. 9960 3618

Madjyden
Frisenborgparken
Frisenborgparken 26
7430 Ikast
Tlf. 9960 3618